Populära blodprov

Välj de blodprov som passar dig

Paketet innehåller 30 analyser
En överblick över dina värden. Ta kontroll över din hälsa och håll dig fysiskt och psykiskt välmående.

Paketet innehåller 32 analyser
En överblick över dina värden. Ta kontroll över din hälsa och håll dig fysiskt och psykiskt välmående.

I detta paket tittar vi på ditt alkoholintag. Dricker du för mycket eller är på gränsen till ett riskbruk? Har alkoholen påverkat din hälsa?

Paketet ger en bild över besvär som utmattning, trötthet och brist på energi och kombinerar både frågeställningen sköldkörtelproblem och binjureutmattning.

Paketet innehåller 22 tester
Här utvärderar vi resultaten av din träning, återhämtning och din kost. Detta i syfte att utveckla och prestera optimalt vid idrottsprestation

Paketet innehåller 34 analyser
Här utvärderar vi din allmänhälsa samt resultaten av din träning, återhämtning och din kost. Detta i syfte att utveckla och prestera optimalt vid idrottsprestation.

Så enkelt är det

1. Köp ett analyspaket

När du hittar det analyspaket som du önskar klickar du bara på "beställ analys", denna läggs då i kassan.

2. Gå till närmsta laboratorium

När du fyllt i dina uppgifter får du välja vilket lab du vill gå till. Alla lab har drop in vilket betyder att du inte behöver boka tid.

3. Få ditt provsvar

Du får ett mail så snart lappraporten på dina analyser är klar. Labbrapport innehållande svar på dina analyser.

Köp ett blodprov

Senaste från oss

Vad har överträning och stress med underfunktion av sköldkörteln att göra?

Nyheter | Vad har överträning och stress med underfunktion av sköldkörteln att göra?

2016-10-09

Vid förhöjt TSH-värde tar man lite Levaxin och sedan ska allt vara på topp. Så tänker nog många som hör talas om sköldkörtelsjukdomen Hypotyreos. Men visste du att stress, i form av till exempel oro eller allt för frekvent och hård träning, också påverkar din sköldkörtel?

Är sköldkörtelsjukdom så enkelt att man kan diagnostisera med ett blodprov eller två och sedan behandla utifrån samma blodprov med en enda typ av medicin för alla?

D-vitaminets betydelse för hälsan

Kost | D-vitaminets betydelse för hälsan

2016-09-27

Brist på vitamin D har kopplats ihop med bland annat depression och nedstämdhet och senare års forskning har satt den i samband med en lång rad andra sjukdomar och ohälsotillstånd. Många är också de individer som har brist på vitamin D, inte minst bland oss som bor i Norden.

Optimera hälsan med rätt mängd magnesium

Kost | Optimera hälsan med rätt mängd magnesium

2016-09-21

Magnesium kallas ofta för ”anti-stress mineralet” och brist på ämnet är, näst efter D-vitamin, den vanligaste bristen i vårt moderna samhälle. Magnesiumbrist kan bland annat orsaka försämrad muskelfunktion, mentala dysfunktioner samt öka risken för hjärt- och kärlsjukdom.

Våra kunder berättar

Håkan Rundqvist

Träningsfysiolog (Msc Physiologi, Doktorand)

"Blodanalyser är inte bara ett verktyg inom sjukvården för att detektera sjukdom. Inom idrottsvärlden har man i flera år använt blodanalyser för att styra, kontrollera och utvärdera prestationsförmåga. Dessa blodanalyser har oftast gjorts på idrottare inom elitklubbar eller motionseliten då de oftast har en stab av läkare, nutritionister och fystränare. Kunskapen kring idrott, prestation, kost och hälsoeffekter har vuxit de senaste åren och inte bara hos eliten utan även hos den tränande medelsvensson. Idag är det oftast tillgängligheten och kunskapen kring blodprov som är begränsande" 
 

Tyler Crowley

Organizer STHLM TECH MEETUP

"Efter att ha spenderat åtskilliga timmar med träning blev jag förvånad att jag inte fick den muskelutvecklingen jag förväntade mig. Efter ett enkelt test stod det klart vad jag saknade och vad jag behövde åtgärda!"

David Jonsson

Näringsfysiolog Paulúns näringscenter

"Blodkollen sätter makt och kunskap i händerna på patienter och du får djupkoll på din hälsa redan innan du träffat en läkare!"

Cathrine Hardenborg

Modell & Egen företagare

"Tack vare blodkollen har jag blivit mycket piggare och fått större insikt i hur min kropp mår. Tack för en bra tjänst!"

Mikael Klotz

Medicinskt & REHAB ansvarig Hammarby Fotboll AB

"Då prestation så nära 100% som möjligt är viktigt för oss i Hammarby, så kan låga nivåer av olika ämnen i kroppen ligga oss till last. Blodkollen gjorde det enkelt för oss att med deras professionella hjälp analysera och utvärdera vilka spelare som låg i riskzonen och som eventuellt kanske inte har optimala förutsättningar att nå upp till 100%. Blodkollen är ett fantastiskt verktyg för att kunna kontrollera och utvärdera detta på ett strikt empiriskt och vetenskapligt sätt."

Deivid Lopes Da Silva

Lic. Personlig tränare

"Idag så måste man i princip vara sjuk för att få sina värden kollade och det kan jag tycka är lite bakvänt."

Nadja Öström

Lic. Kostrådgivare och ordf. sköldkörtelföreningen

"Ett mycket bra verktyg att hålla koll på sin hälsa och dessutom få användbara råd för att förbättra sin hälsa."

Lovisa Ryding

Grundare och Vd för Blodkollen, Bachelor of Medical Science

"På Blodkollen är vi upplysande och ser oss som steget innan primärvården. Genom att ha med sig ett kvitto på hur man mår redan vid första läkarbesöket kan man skynda på processen avsevärt. Och många gånger behöver man inte gå till doktorn alls, till exempel om det visar sig att man har brist på något ämne och behöver tillskott. Blodkollen kan därmed också vara ett sätt att minska belastningen på primärvården." 
 

Emelie Nixon

Egen företagare

"Jag har testat Blodkollen och fick så mycket hjälp och bra svar. Det konkurrerar ut Svensk sjukvård med råge."

Frida Widén

Egen företagare

"Jag hade under väldigt lång tid känt att jag inte mått bra och varit på vårdcentralen och tagit prover som enligt läkaren inte visat någonting. Via Blodkollen fick jag hjälp och förståelse. Jag önskar att jag kunde förklara skillnaden som jag känner, det är obeskrivligt. Tänk att jag kunde hitta orsaken till allt ont!"

Samarbetspartners

Vi är stolta över våra samarbetspartners. Klicka på enskild logga för mer information.