Populära blodprov

Välj de blodprov som passar dig

Innehåller hela 30 analyser som tillsammans ger dig en heltäckande överblick över dina värden. Paketet är speciellt anpassad för kvinnors behov. Pris: 1349 kr.

Innehåller hela 31 analyser som tillsammans ger dig en heltäckande överblick över dina värden. Paketet är speciellt anpassad för männens behov.

Pris: 1349 kr.

I detta paket tittar vi på ditt alkoholintag. Dricker du för mycket eller är på gränsen till ett riskbruk? Har alkoholen påverkat din hälsa?

Pris: 599 kr.

Innehåller 10 analyser och fokuserar på indikatorer för sköldkörtel- och binjureproblem. Dessa kan orsaka besvär som trötthet och upplevd energibrist.

Pris: 1499 kr.​

Innehåller 22 analyser, kombinerade för att utvärdera och optimera resultaten av träning och kosthållning. Speciellt anpassad för dem som tränar seriöst och målmedvetet.

Pris: 1550 kr.​

Innehåller hela 34 analyser, kombinerade för att utvärdera och optimera resultaten av träning och kosthållning. Motsvarar en professionell elitidrottares medicinska uppföljning.

Pris: 1900 kr.​

Så enkelt är det

1. Köp ett analyspaket

När du hittar det analyspaket som du önskar klickar du bara på "beställ analys", denna läggs då i kassan.

2. Gå till närmsta laboratorium

När du fyllt i dina uppgifter får du välja vilket lab du vill gå till. Alla lab har drop in vilket betyder att du inte behöver boka tid.

3. Få ditt provsvar

Du får ett mail så snart labbraporten på dina analyser är klar. Labbrapport innehållande svar på dina analyser.

Köp ett blodprov

Senaste från oss

 Överläkare Stefan Branth om proaktiv och digital vård

Nyheter | Överläkare Stefan Branth om proaktiv och digital vård

2017-09-18

”Den proaktiva och digitala delen av vården kommer att öka extremt mycket i framtiden”, konstaterar överläkaren och tv-profilen Stefan Branth. Anledningen är att såväl tillgängligheten som valfriheten ökar drastiskt för den som vill ha koll på sin egen hälsa och undvika att drabbas av folksjukdomar, menar han.

Livsstilsförändring minskar risken för komplikationer vid operation

Nyheter | Livsstilsförändring minskar risken för komplikationer vid operation

2017-09-11

EU- projektet Live Incite ska lösa ett problem inom vården där den medicinska och psykologiska vetenskapen hittills gått bet – hur man ska få patienter att göra en livsstilsförändring för att miniminera risken för komplikationer i samband med operationer. Projektet leds av Karolinska universitetssjukhuset.

Personer med IBS reagerar starkare på bakterier

Forskning | Personer med IBS reagerar starkare på bakterier

2017-09-06

I den första studien som gjorts på IBS med levande bakterier bekräftas att tarmslemhinnan från personer med IBS är mer genomsläpplig för bakterier än frisk tarm. Studien är ledd av forskare vid Linköpings universitet.

IBS (Iirritable Bowel Syndrome), är en störning i tarmens funktion. Tillståndet innebär återkommande smärta i buken och ger ofta förstoppning och diarré. Tillståndet drabbar runt var tionde svensk och är ungefär dubbelt så vanligt hos kvinnor.

Våra kunder berättar

Håkan Rundqvist

Träningsfysiolog (Msc Physiologi, Doktorand)

"Blodanalyser är inte bara ett verktyg inom sjukvården för att detektera sjukdom. Inom idrottsvärlden har man i flera år använt blodanalyser för att styra, kontrollera och utvärdera prestationsförmåga. Dessa blodanalyser har oftast gjorts på idrottare inom elitklubbar eller motionseliten då de oftast har en stab av läkare, nutritionister och fystränare. Kunskapen kring idrott, prestation, kost och hälsoeffekter har vuxit de senaste åren och inte bara hos eliten utan även hos den tränande medelsvensson. Idag är det oftast tillgängligheten och kunskapen kring blodprov som är begränsande" 
 

Tyler Crowley

Organizer STHLM TECH MEETUP

"Efter att ha spenderat åtskilliga timmar med träning blev jag förvånad att jag inte fick den muskelutvecklingen jag förväntade mig. Efter ett enkelt test stod det klart vad jag saknade och vad jag behövde åtgärda!"

David Jonsson

Näringsfysiolog Paulúns näringscenter

"Blodkollen sätter makt och kunskap i händerna på patienter och du får djupkoll på din hälsa redan innan du träffat en läkare!"

Cathrine Hardenborg

Modell & Egen företagare

"Tack vare blodkollen har jag blivit mycket piggare och fått större insikt i hur min kropp mår. Tack för en bra tjänst!"

Mikael Klotz

Medicinskt & REHAB ansvarig Hammarby Fotboll AB

"Då prestation så nära 100% som möjligt är viktigt för oss i Hammarby, så kan låga nivåer av olika ämnen i kroppen ligga oss till last. Blodkollen gjorde det enkelt för oss att med deras professionella hjälp analysera och utvärdera vilka spelare som låg i riskzonen och som eventuellt kanske inte har optimala förutsättningar att nå upp till 100%. Blodkollen är ett fantastiskt verktyg för att kunna kontrollera och utvärdera detta på ett strikt empiriskt och vetenskapligt sätt."

Deivid Lopes Da Silva

Lic. Personlig tränare

"Idag så måste man i princip vara sjuk för att få sina värden kollade och det kan jag tycka är lite bakvänt."

Nadja Öström

Lic. Kostrådgivare och ordf. sköldkörtelföreningen

"Ett mycket bra verktyg att hålla koll på sin hälsa och dessutom få användbara råd för att förbättra sin hälsa."

Lovisa Ryding

Grundare och Vd för Blodkollen, Bachelor of Medical Science

"På Blodkollen är vi upplysande och ser oss som steget innan primärvården. Genom att ha med sig ett kvitto på hur man mår redan vid första läkarbesöket kan man skynda på processen avsevärt. Och många gånger behöver man inte gå till doktorn alls, till exempel om det visar sig att man har brist på något ämne och behöver tillskott. Blodkollen kan därmed också vara ett sätt att minska belastningen på primärvården." 
 

Exempel

Exempel

Här kan ni lägga till testimonials

Emelie Nixon

Egen företagare

"Jag har testat Blodkollen och fick så mycket hjälp och bra svar. Det konkurrerar ut Svensk sjukvård med råge."

Frida Widén

Egen företagare

"Jag hade under väldigt lång tid känt att jag inte mått bra och varit på vårdcentralen och tagit prover som enligt läkaren inte visat någonting. Via Blodkollen fick jag hjälp och förståelse. Jag önskar att jag kunde förklara skillnaden som jag känner, det är obeskrivligt. Tänk att jag kunde hitta orsaken till allt ont!"

Samarbetspartners

Vi är stolta över våra samarbetspartners. Klicka på enskild logga för mer information.