Populära blodprov

Välj de blodprov som passar dig

Innehåller hela 30 analyser som tillsammans ger dig en heltäckande överblick över dina värden. Paketet är speciellt anpassad för kvinnors behov.

Pris: 1349 kr.

Innehåller hela 31 analyser som tillsammans ger dig en heltäckande överblick över dina värden. Paketet är speciellt anpassad för männens behov.

Pris: 1349 kr.

I detta paket tittar vi på ditt alkoholintag. Dricker du för mycket eller är på gränsen till ett riskbruk? Har alkoholen påverkat din hälsa?

Pris: 599 kr.

Innehåller 9 analyser och fokuserar på indikatorer för sköldkörtel- och binjureproblem. Dessa kan orsaka besvär som trötthet och upplevd energibrist.

Pris: 1499 kr.​

Innehåller 22 analyser, kombinerade för att utvärdera och optimera resultaten av träning och kosthållning. Speciellt anpassad för dem som tränar seriöst och målmedvetet.

Pris: 1548 kr.​

Innehåller hela 34 analyser, kombinerade för att utvärdera och optimera resultaten av träning och kosthållning. Motsvarar en professionell elitidrottares medicinska uppföljning.

Pris: 1897 kr.​

Så enkelt är det

1. Köp ett analyspaket

När du hittar det analyspaket eller analys som du önskar klickar du bara på "beställ", denna läggs då i kassan.

2. Gå till närmsta laboratorium

När du fyllt i dina uppgifter får du välja vilket lab du vill gå till. De flesta lab har drop in vilket betyder att du inte behöver boka tid. I annat fall får du information om detta i mailet med förberedelser.

3. Få ditt provsvar

Du får ett mail så snart dina analyser börjar dyka upp i din journal på Blodkollen. Genom att logga in på den kan du läsa om vad just dina svar betyder.

Kundtjänst

Våra kunder berättar

"Blodanalyser är inte bara ett verktyg inom sjukvården för att detektera sjukdom. Inom idrottsvärlden har man i flera år använt blodanalyser för att styra, kontrollera och utvärdera prestationsförmåga. Dessa blodanalyser har oftast gjorts på idrottare inom elitklubbar eller motionseliten då de oftast har en stab av läkare, nutritionister och fystränare. Kunskapen kring idrott, prestation, kost och hälsoeffekter har vuxit de senaste åren och inte bara hos eliten utan även hos den tränande medelsvensson. Idag är det oftast tillgängligheten och kunskapen kring blodprov som är begränsande" 
 

Håkan Rundqvist
Träningsfysiolog (PhD, Msc, Fysiologi)

"Efter att ha spenderat åtskilliga timmar med träning blev jag förvånad att jag inte fick den muskelutvecklingen jag förväntade mig. Efter ett enkelt test stod det klart vad jag saknade och vad jag behövde åtgärda!"

Tyler Crowley
Organizer STHLM TECH MEETUP

"Tack vare blodkollen har jag blivit mycket piggare och fått större insikt i hur min kropp mår. Tack för en bra tjänst!"

Cathrine Hardenborg
Modell & Egen företagare

"Då prestation så nära 100% som möjligt är viktigt för oss i Hammarby, så kan låga nivåer av olika ämnen i kroppen ligga oss till last. Blodkollen gjorde det enkelt för oss att med deras professionella hjälp analysera och utvärdera vilka spelare som låg i riskzonen och som eventuellt kanske inte har optimala förutsättningar att nå upp till 100%. Blodkollen är ett fantastiskt verktyg för att kunna kontrollera och utvärdera detta på ett strikt empiriskt och vetenskapligt sätt."

Mikael Klotz
Medicinskt & REHAB ansvarig Hammarby Fotboll AB

"Idag så måste man i princip vara sjuk för att få sina värden kollade och det kan jag tycka är lite bakvänt."

Deivid Lopes Da Silva
Lic. Personlig tränare

"Ett mycket bra verktyg att hålla koll på sin hälsa och dessutom få användbara råd för att förbättra sin hälsa."

Nadja Öström
Lic. Kostrådgivare och ordf. sköldkörtelföreningen

"På Blodkollen är vi upplysande och ser oss som steget innan primärvården. Genom att ha med sig ett kvitto på hur man mår redan vid första läkarbesöket kan man skynda på processen avsevärt. Och många gånger behöver man inte gå till doktorn alls, till exempel om det visar sig att man har brist på något ämne och behöver tillskott. Blodkollen kan därmed också vara ett sätt att minska belastningen på primärvården." 
 

Lovisa Ryding
Grundare och Vd för Blodkollen, Bachelor of Medical Science

"Jag hade under väldigt lång tid känt att jag inte mått bra och varit på vårdcentralen och tagit prover som enligt läkaren inte visat någonting. Via Blodkollen fick jag hjälp och förståelse. Jag önskar att jag kunde förklara skillnaden som jag känner, det är obeskrivligt. Tänk att jag kunde hitta orsaken till allt ont!"

Frida Widén
Egen företagare

"Jag har testat Blodkollen och fick så mycket hjälp och bra svar. Det konkurrerar ut Svensk sjukvård med råge."

Emelie Nixon
Egen företagare

Samarbetspartners

Vi är stolta över våra samarbetspartners. Klicka på enskild logga för mer information.