Populära blodprov

Välj de blodprov som passar dig

Innehåller hela 30 analyser som tillsammans ger dig en heltäckande överblick över dina värden. Paketet är speciellt anpassad för kvinnors behov. Pris: 1349 kr.

Innehåller hela 31 analyser som tillsammans ger dig en heltäckande överblick över dina värden. Paketet är speciellt anpassad för männens behov.

Pris: 1349 kr.

I detta paket tittar vi på ditt alkoholintag. Dricker du för mycket eller är på gränsen till ett riskbruk? Har alkoholen påverkat din hälsa?

Pris: 599 kr.

Innehåller 9 analyser och fokuserar på indikatorer för sköldkörtel- och binjureproblem. Dessa kan orsaka besvär som trötthet och upplevd energibrist.

Pris: 1499 kr.​

Innehåller 22 analyser, kombinerade för att utvärdera och optimera resultaten av träning och kosthållning. Speciellt anpassad för dem som tränar seriöst och målmedvetet.

Pris: 1550 kr.​

Innehåller hela 34 analyser, kombinerade för att utvärdera och optimera resultaten av träning och kosthållning. Motsvarar en professionell elitidrottares medicinska uppföljning.

Pris: 1900 kr.​

Så enkelt är det

1. Köp ett analyspaket

När du hittar det analyspaket eller analys som du önskar klickar du bara på "beställ", denna läggs då i kassan.

2. Gå till närmsta laboratorium

När du fyllt i dina uppgifter får du välja vilket lab du vill gå till. De flesta lab har drop in vilket betyder att du inte behöver boka tid. I annat fall får du information om detta i mailet med förberedelser.

3. Få ditt provsvar

Du får ett mail så snart dina analyser börjar dyka upp i din journal på Blodkollen. Genom att logga in på den kan du läsa om vad just dina svar betyder.

Köp ett blodprov

Senaste från oss

Blodanalyser hjälpte Sofi till comeback

Träning | Blodanalyser hjälpte Sofi till comeback

2018-08-02

Spjutkasterskan Sofi Flinks väg mot världstoppen tycktes spikrak när hon 2014 drabbades av en axelskada och tvingades ändra hela sitt träningsupplägg. Genom halverad träningsdos och täta blodanalyser i samarbete med Blodkollen är hon nu tillbaka med full kraft. ”Nu siktar jag på EM i Berlin i augusti”, berättar hon.          

Proaktiv hälsa genom valfria blodanalyser

Nyheter | Proaktiv hälsa genom valfria blodanalyser

2018-05-15

Trots oro för hälsan kontrollerar många inte sina viktiga blodvärden. Problemet är tillgängligheten. ”Här har vi en av flera fördelar med en proaktiv e-hälsotjänst som Blodkollen, där man själv kan beställa de blodanalyser man vill ha svar på”, säger överläkaren och tv-profilen Stefan Branth.  

Drycken som håller ditt blodsocker i schack

Kost | Drycken som håller ditt blodsocker i schack

2018-05-03

Små mängder krom och fem olika aminosyror utspädda i vatten före maten kan vara väldigt hälsosamt. Blandningen dämpar nämligen den stegring av blodsocker som uppstår när man äter. Nu hoppas forskare vid Lunds universitet att drycken – som smakar som vanligt mineralvatten
– ska kunna konkurrera med läskedrycker och smaksatt bordsvatten.

Våra kunder berättar

Håkan Rundqvist

Träningsfysiolog (Msc Physiologi, Doktorand)

"Blodanalyser är inte bara ett verktyg inom sjukvården för att detektera sjukdom. Inom idrottsvärlden har man i flera år använt blodanalyser för att styra, kontrollera och utvärdera prestationsförmåga. Dessa blodanalyser har oftast gjorts på idrottare inom elitklubbar eller motionseliten då de oftast har en stab av läkare, nutritionister och fystränare. Kunskapen kring idrott, prestation, kost och hälsoeffekter har vuxit de senaste åren och inte bara hos eliten utan även hos den tränande medelsvensson. Idag är det oftast tillgängligheten och kunskapen kring blodprov som är begränsande" 
 

Tyler Crowley

Organizer STHLM TECH MEETUP

"Efter att ha spenderat åtskilliga timmar med träning blev jag förvånad att jag inte fick den muskelutvecklingen jag förväntade mig. Efter ett enkelt test stod det klart vad jag saknade och vad jag behövde åtgärda!"

David Jonsson

Näringsfysiolog Paulúns näringscenter

"Blodkollen sätter makt och kunskap i händerna på patienter och du får djupkoll på din hälsa redan innan du träffat en läkare!"

Cathrine Hardenborg

Modell & Egen företagare

"Tack vare blodkollen har jag blivit mycket piggare och fått större insikt i hur min kropp mår. Tack för en bra tjänst!"

Mikael Klotz

Medicinskt & REHAB ansvarig Hammarby Fotboll AB

"Då prestation så nära 100% som möjligt är viktigt för oss i Hammarby, så kan låga nivåer av olika ämnen i kroppen ligga oss till last. Blodkollen gjorde det enkelt för oss att med deras professionella hjälp analysera och utvärdera vilka spelare som låg i riskzonen och som eventuellt kanske inte har optimala förutsättningar att nå upp till 100%. Blodkollen är ett fantastiskt verktyg för att kunna kontrollera och utvärdera detta på ett strikt empiriskt och vetenskapligt sätt."

Deivid Lopes Da Silva

Lic. Personlig tränare

"Idag så måste man i princip vara sjuk för att få sina värden kollade och det kan jag tycka är lite bakvänt."

Nadja Öström

Lic. Kostrådgivare och ordf. sköldkörtelföreningen

"Ett mycket bra verktyg att hålla koll på sin hälsa och dessutom få användbara råd för att förbättra sin hälsa."

Lovisa Ryding

Grundare och Vd för Blodkollen, Bachelor of Medical Science

"På Blodkollen är vi upplysande och ser oss som steget innan primärvården. Genom att ha med sig ett kvitto på hur man mår redan vid första läkarbesöket kan man skynda på processen avsevärt. Och många gånger behöver man inte gå till doktorn alls, till exempel om det visar sig att man har brist på något ämne och behöver tillskott. Blodkollen kan därmed också vara ett sätt att minska belastningen på primärvården." 
 

Emelie Nixon

Egen företagare

"Jag har testat Blodkollen och fick så mycket hjälp och bra svar. Det konkurrerar ut Svensk sjukvård med råge."

Frida Widén

Egen företagare

"Jag hade under väldigt lång tid känt att jag inte mått bra och varit på vårdcentralen och tagit prover som enligt läkaren inte visat någonting. Via Blodkollen fick jag hjälp och förståelse. Jag önskar att jag kunde förklara skillnaden som jag känner, det är obeskrivligt. Tänk att jag kunde hitta orsaken till allt ont!"

Samarbetspartners

Vi är stolta över våra samarbetspartners. Klicka på enskild logga för mer information.