Populära blodprov

Välj de blodprov som passar dig

Innehåller hela 30 analyser som tillsammans ger dig en heltäckande överblick över dina värden. Paketet är speciellt anpassad för kvinnors behov. Pris: 1349 kr.

Innehåller hela 31 analyser som tillsammans ger dig en heltäckande överblick över dina värden. Paketet är speciellt anpassad för männens behov.

Pris: 1349 kr.

I detta paket tittar vi på ditt alkoholintag. Dricker du för mycket eller är på gränsen till ett riskbruk? Har alkoholen påverkat din hälsa?

Pris: 599 kr.

Innehåller 10 analyser och fokuserar på indikatorer för sköldkörtel- och binjureproblem. Dessa kan orsaka besvär som trötthet och upplevd energibrist.

Pris: 1499 kr.​

Innehåller 22 analyser, kombinerade för att utvärdera och optimera resultaten av träning och kosthållning. Speciellt anpassad för dem som tränar seriöst och målmedvetet.

Pris: 1550 kr.​

Innehåller hela 34 analyser, kombinerade för att utvärdera och optimera resultaten av träning och kosthållning. Motsvarar en professionell elitidrottares medicinska uppföljning.

Pris: 1900 kr.​

Så enkelt är det

1. Köp ett analyspaket

När du hittar det analyspaket som du önskar klickar du bara på "beställ analys", denna läggs då i kassan.

2. Gå till närmsta laboratorium

När du fyllt i dina uppgifter får du välja vilket lab du vill gå till. Alla lab har drop in vilket betyder att du inte behöver boka tid.

3. Få ditt provsvar

Du får ett mail så snart labbraporten på dina analyser är klar. Labbrapport innehållande svar på dina analyser.

Köp ett blodprov

Senaste från oss

Gympa varje dag ska ge bättre skolresultat

Forskning | Gympa varje dag ska ge bättre skolresultat

2017-05-17

Sämre kondition, sämre styrka och ökad fetma. Larmrapporterna om skolelevernas fysiska status duggar tätt. Men ingen ansvarig gör något åt det.

Det menar idrottsläraren Tommy Lénberg som startat ett eget forskningsprojekt där eleverna har 20 minuter extragympa - varje dag. Det ska ge bättre studieresultat.

– Är du fysiskt aktiv så ökar inlärningen, säger han.

Tommy Lénberg har varit idrottslärare i 20 år. Under sina år som lärare har han kunnat se förändringen, hur allt fler ungdomar får allt sämre kondition.

Bättre sätt att diagnostisera och behandla fibromyalgi i sikte

Forskning | Bättre sätt att diagnostisera och behandla fibromyalgi i sikte

2017-05-15

Fibromyalgi har länge setts som ett psykosomatiskt tillstånd utan tydlig biologisk förklaring. Men nu visar forskare att drabbade kan ha en kronisk inflammation både i centrala nervsystemet och i övriga kroppen. Det innebär att bättre sätt att diagnostisera och på sikt behandla sjukdomen kan vara i sikte.

För mycket kortisol kan orsaka psykisk ohälsa

Forskning | För mycket kortisol kan orsaka psykisk ohälsa

2017-05-07

Höga halter av stresshormonet kortisol i kroppen ökar risken för långvarig psykisk ohälsa. Detta genom att viktiga DNA-processer påverkas av kortisol. Det konstaterar Camilla Glad, disputerad forskare på Avdelningen för invärtesmedicin och klinisk nutrition vid Sahlgrenska akademin.

Sambanden framkommer i en studie från Sahlgrenska akademin på patienter med Cushing’s syndrom. Men fynden öppnar också för ny hantering av andra stressrelaterade tillstånd som ångest, depression och posttraumatisk stress, menar Camilla Glad.

Våra kunder berättar

Håkan Rundqvist

Träningsfysiolog (Msc Physiologi, Doktorand)

"Blodanalyser är inte bara ett verktyg inom sjukvården för att detektera sjukdom. Inom idrottsvärlden har man i flera år använt blodanalyser för att styra, kontrollera och utvärdera prestationsförmåga. Dessa blodanalyser har oftast gjorts på idrottare inom elitklubbar eller motionseliten då de oftast har en stab av läkare, nutritionister och fystränare. Kunskapen kring idrott, prestation, kost och hälsoeffekter har vuxit de senaste åren och inte bara hos eliten utan även hos den tränande medelsvensson. Idag är det oftast tillgängligheten och kunskapen kring blodprov som är begränsande" 
 

Tyler Crowley

Organizer STHLM TECH MEETUP

"Efter att ha spenderat åtskilliga timmar med träning blev jag förvånad att jag inte fick den muskelutvecklingen jag förväntade mig. Efter ett enkelt test stod det klart vad jag saknade och vad jag behövde åtgärda!"

David Jonsson

Näringsfysiolog Paulúns näringscenter

"Blodkollen sätter makt och kunskap i händerna på patienter och du får djupkoll på din hälsa redan innan du träffat en läkare!"

Cathrine Hardenborg

Modell & Egen företagare

"Tack vare blodkollen har jag blivit mycket piggare och fått större insikt i hur min kropp mår. Tack för en bra tjänst!"

Mikael Klotz

Medicinskt & REHAB ansvarig Hammarby Fotboll AB

"Då prestation så nära 100% som möjligt är viktigt för oss i Hammarby, så kan låga nivåer av olika ämnen i kroppen ligga oss till last. Blodkollen gjorde det enkelt för oss att med deras professionella hjälp analysera och utvärdera vilka spelare som låg i riskzonen och som eventuellt kanske inte har optimala förutsättningar att nå upp till 100%. Blodkollen är ett fantastiskt verktyg för att kunna kontrollera och utvärdera detta på ett strikt empiriskt och vetenskapligt sätt."

Deivid Lopes Da Silva

Lic. Personlig tränare

"Idag så måste man i princip vara sjuk för att få sina värden kollade och det kan jag tycka är lite bakvänt."

Nadja Öström

Lic. Kostrådgivare och ordf. sköldkörtelföreningen

"Ett mycket bra verktyg att hålla koll på sin hälsa och dessutom få användbara råd för att förbättra sin hälsa."

Lovisa Ryding

Grundare och Vd för Blodkollen, Bachelor of Medical Science

"På Blodkollen är vi upplysande och ser oss som steget innan primärvården. Genom att ha med sig ett kvitto på hur man mår redan vid första läkarbesöket kan man skynda på processen avsevärt. Och många gånger behöver man inte gå till doktorn alls, till exempel om det visar sig att man har brist på något ämne och behöver tillskott. Blodkollen kan därmed också vara ett sätt att minska belastningen på primärvården." 
 

Emelie Nixon

Egen företagare

"Jag har testat Blodkollen och fick så mycket hjälp och bra svar. Det konkurrerar ut Svensk sjukvård med råge."

Frida Widén

Egen företagare

"Jag hade under väldigt lång tid känt att jag inte mått bra och varit på vårdcentralen och tagit prover som enligt läkaren inte visat någonting. Via Blodkollen fick jag hjälp och förståelse. Jag önskar att jag kunde förklara skillnaden som jag känner, det är obeskrivligt. Tänk att jag kunde hitta orsaken till allt ont!"

Samarbetspartners

Vi är stolta över våra samarbetspartners. Klicka på enskild logga för mer information.