Sköldkörtelförbundet

Ökad kunskap – Individanpassad vård – Friskt liv för alla med sköldkörtelsjukdom, det är Sköldkörtelförbundets motto. Sköldkörtelförbundet är Sveriges största organisation för personer med sköldkörtelsjukdom och som aktivt arbetar för bästa möjliga hälsa hos sköldkörtelpatienter och för att alla ska ha rätt till en individanpassad vård, i enlighet med Sveriges Patientlag (2014:821).

Nära en halv miljon människor i Sverige har en sköldkörteldiagnos. 80% är kvinnor. Mörkertalet kan vara stort. Många mår inte bra. Som medlem i Sköldkörtelförbundet kan du som är drabbad eller anhörig få råd och stöd. Vi skapar möten och forum för medlemmar, där vi hjälper varandra till friskare liv genom erfarenhetsutbyte.
 

Sköldkörtelförbundet samarbetar med Blodkollen för att möjliggöra en bredare kontroll av patienter med sköldkörtelsjukdom än vad vården normalt erbjuder.

Besök Sköldkörtelförbundet här

Här nedan ser du våra specialdesignade paket

Vid medlemskap i Sköldkörtelförbundet erhåller du 15 % rabatt på samtliga analyser från Blodkollen.

Innehåller 9 analyser och fokuserar på indikatorer för sköldkörtel- och binjureproblem. Dessa kan orsaka besvär som trötthet och upplevd energibrist.

Pris: 1499 kr.​

I detta paket tittar vi på sköldkörtelns funktion och, av denna beroende komponenter. Hur ser din ämnesomsättning ut?

Pris: 425 kr.

I detta paket tittar vi på sköldkörtelns funktion och, av denna beroende komponenter. Vi tittar även på eventuell autoimmunitet.

Pris: 699 kr.

I detta paket tittar vi på sköldkörtelns funktion och, av denna beroende komponenter. Här tittar vi på de flesta sköldkörtelpåverkade områdena.

Pris: 899 kr.

Sköldkörtelsjukdom kan medföra både sänkta nivåer av magsyra och en störd matsmältning vilket försvårar upptaget av olika näringsämnen. I detta paket tittar vi närmare på några av dessa

I detta paket tittar vi på sköldkörtelns funktion och på eventuell autoimmunitet.

Pris: 849 kr.