Blodprov

Välj de blodprov som passar dig

Innehåller hela 30 analyser som tillsammans ger dig en heltäckande överblick över dina värden. Paketet är speciellt anpassad för kvinnors behov.

Pris: 1349 kr.

Innehåller hela 31 analyser som tillsammans ger dig en heltäckande överblick över dina värden. Paketet är speciellt anpassad för männens behov.

Pris: 1349 kr.

Paketet innehåller 10 analyser Får du i dig allt du behöver? Här tittar vi på de viktigaste spårämnena relaterat till kost- och träningsoptimering.

Pris: 949 kr

I detta paket tittar vi på sköldkörtelns funktion och, av denna beroende komponenter. Hur ser din ämnesomsättning ut?

Pris: 425 kr.

I detta paket tittar vi på sköldkörtelns funktion och, av denna beroende komponenter. Vi tittar även på eventuell autoimmunitet.

Pris: 699 kr.

I detta paket tittar vi på sköldkörtelns funktion och, av denna beroende komponenter. Här tittar vi på de flesta sköldkörtelpåverkade områdena.

Pris: 899 kr.

Innehåller 9 analyser och fokuserar på indikatorer för sköldkörtel- och binjureproblem. Dessa kan orsaka besvär som trötthet och upplevd energibrist.

Pris: 1499 kr.​

Innehåller 22 analyser, kombinerade för att utvärdera och optimera resultaten av träning och kosthållning. Speciellt anpassad för dem som tränar seriöst och målmedvetet.

Pris: 1548 kr.​

Innehåller hela 34 analyser, kombinerade för att utvärdera och optimera resultaten av träning och kosthållning. Motsvarar en professionell elitidrottares medicinska uppföljning.

Pris: 1897 kr.​

När man blir äldre kan allt fler krämpor uppkomma. Alla beror inte på sjukdomar, och många kan mildras med enkla medel. Innehåller 32 analyser som hjälper dig ligga steget före sjukdomar.

Pris: 1399 kr.

När man blir äldre kan allt fler krämpor uppkomma. Alla beror inte på sjukdomar, och många kan mildras med enkla medel. Innehåller 32 analyser som hjälper dig ligga steget före sjukdomar.

Pris: 1399 kr.

Järnbrist är vanligt framförallt hos kvinnor, och orsakar bl a trötthet. Innehåller 8 analyser som ger dig ett grundligt svar. ​

Pris: 549 kr.

Tappar du hår eller känner att ditt hår har blivit mycket tunnare? Då bör du börja med att kolla upp eventuella näringsbrister eller hormonella obalanser via detta blodprov.
Pris: 1999 kr

I detta paket tittar vi på ditt alkoholintag. Dricker du för mycket eller är på gränsen till ett riskbruk? Har alkoholen påverkat din hälsa?

Pris: 599 kr.

Lever och njurar är livsviktiga organ som avlägsnar restprodukter från kroppen. Paketet innehåller 8 tester som kontrollerar deras funktion.

Pris: 499 kr.

Många är glutenintoleranta utan att vara medvetna om detta. Intolerans kan leda till näringsbrister och sämre allmäntillstånd. Paketet innehåller 9 analyser.

Pris: 995 kr.

Här tittar vi på hur din prostata mår med endast ett blodprov och kan tidigt upptäcka om risk för cancer föreligger.

Pris: 599 kr.

Hjärt/Kärlkollen görs genom ett enkelt blodprov och ger dig den procentuella risk som föreligger för att du skall drabbas av hjärtinfarkt.

Pris: 449 kr.

Innehåller 16 analyser, som vid sidan av blodsocker testar andra relevanta blodvärden som kan indikera diabetes.

Pris: 699 kr​.

Många lider av minskad fertilitet och kan vilja undersöka om det kan ha medicinska orsaker. Paketet innehåller 15 tester som ger en heltäckande hormonbild.

Pris: 1699 kr.

Innehåller 10 tester som utvärderar vilken effekt din livsstil har på din hälsa, och om du utsätter dig för en ökad hälsorisk.

Pris: 649 kr.

En blodstatus är en samling analyser vilka tillsammans ger en övergripande bild av blodets celler. I detta paket ingår även en ytterligare differentiering av de vita blodkropparna.

Pris: 499 kr.

Har du svårt att gå ner i vikt? Har du testat en massa dieter med uteblivet resultat? Svaret kan finnas i dina värden.

Pris: 1299 kr.

Detta paket är specialanpassat för kvinnors behov.
Paketet är skapat genom ett samarbete mellan Blodkollen och HerCare.

Pris 1690 kr

Lider du av atros eller är du bara lite stel i lederna? Paketet innehåller de viktigaste analyserna för att kunna ge en diagnos.

Pris: 1449 kr. ​